Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.classtitude.ro este proprietatea exclusiva a societatii comerciale The Phone Closet S.R.L., CUI: 35299852, J40/14817/2015, avand sediul social in Bucuresti, sector 6, b-dul Iuliu Maniu, nr.16, bl.14, sc.C1, ap.98, capital social 200 lei, numar telefon: 0775198778, email: contact@classtitude.ro,  denumit in continuare „Comerciant”.

Utilizarea site-ului www.classtitude.ro implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si The Phone Closet S.R.L.

Astfel, orice persoana, denumita in continuare „Client”, care performeaza actiuni de tipul simpla vizitare si vizualizare a site-ului si pana la cumpararea efectiva a produselor, accepta, in mod automat, termenii si conditiile mai jos mentionate.

Se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Informatii generale despre produse si preturi

Clientii www.classtitude.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, in cat timp se va procesa comanda, cand se va expedia si, estimativ, in cat timp va ajunge sa se livreze. Aceste informatii vor fi transmise prin email, telefon sau siteul efectiv.

Produsele comercializate prin intermediul www.classtitude.ro sunt noi, nefolosite si, in momentul livrarii, vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier sau extrasul de cont reprezinta dovada platii.

Preturile afisate sunt preturile reale la momentul respectiv si ne rezervam dreptul de a le schimba fara o notificare prealabila.

Produsele prezentate pe site au descrieri menite sa evidentieze detalii precum: material, compatibilitate cu anumite dispozitive, culoare, forma, mod de folosire, etc. Rugam citirea cu atentie a tuturor detaliilor si plasarea comenzilor in consecinta. Comerciantul nu isi asuma raspunderea pentru comenzile plasate fara citirea cu atentie a detaliilor mentionate in descrierea produselor. Comerciantul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele omisiuni sau erori care vor fi corectate fara o notificare prealabila.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele produselor pot sa difere ca urmare a procesului de executie a fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra. Comerciantul nu isi asuma raspunderea pentru acest aspect.

Politica de confidentialitate

www.classtitude.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor sai.

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise si gazduite prin sistemul sau informatic. Acestea vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite Clientului diverse informatii legate de comanda, oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea Clientului, iar acesta poate refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si poate solicita, in mod gratuit, stergerea acestora din baza de date.

Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii datelor din sistem se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin email la adresa: contact@classtitude.ro .

Copyright

Tot continutul site-ului www.classtitude.ro (texte, grafice, imagini, butoane, clipuri video, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea S.C. The Phone Closet S.R.L. si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Niciunul dintre elementele mai sus mentionate sau oricare altul apartinand Comerciantului nu poate fi folosit fara acordul prealabil scris al societatii The Phone Closet S.R.L.

Comerciantul va proceda pe cale legala pentru oricare dauna rezultata din folosirea abuzivă a elementelor mai sus mentionate.

Accesarea si utilizarea site-ului

Site-ul www.classtitude.ro poate fi accesat si vizitat fara restrictii, doar in scopuri personale, fara descarcarea, modificarea, reproducerea totala sau partiala a continutului sau (aceste activitati presupun acordul scris al The Phone Closet S.R.L.).

De asemenea, o data cu accesarea, vizitarea si/sau cumpararea produselor de pe site-ul www.classtitude.ro, sunt automat acceptate termenele si conditiile mentionate in prezenta.

Plasarea unei comenzi presupune acordul implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nicio penalitate pentru client, printr-un email catre contact@classtitude.ro .

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori de software, fara a anunta in prealabil.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Comerciantul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare de software sau o greseala de redactare.

Dispute, conflicte si litigii

Orice tentativa de acces neautorizat si/sau orice tentativa de frauda asupra site-ul www.classtitude.ro va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea (atat vizualizarea, cat si cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul isi declara acordul asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare, dar si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Client si Comerciant.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul www.classtitude.ro, cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect.

Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al Comerciantului a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Client si Comerciant va fi rezolvat prioritar pe cale amiabila.

S.C. The Phone Closet S.R.L. pune satisfactia Clientului mai presus de orice astfel ca este incurajata comunicarea folosind adresa de email contact@classtitude.ro.

Modificari

Comerciantul isi rezerva dreptul de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului www.classtitude.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre Client in acest sens.

Clientul are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare.

In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre Comerciant, va inceta utilizarea site-ului.

Daca acesta continua sa foloseasca site-ul, se considera automat ca este de acord cu modificarile efectuate.

Plata comenzilor

Achitarea comenzilor plasate pe site se poate face in urmatoarele moduri:

*Ramburs – se plateste cash curierului in momentul livrarii comenzii. Aceasta metoda de plata este disponibila doar pentru comenzile care se livreaza pe teritoriul Romaniei.

*Cu cardul – se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveți in cont, tranzacțiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „THE PHONE CLOSET S.R.L.”. Aceasta metoda de plata este disponibila pentru toate comenzile plasate pe site, indiferent de tara in care se va realiza livrarea.

*In cont – comenzile pot fi achitate si direct in contul societatii, cu mentiunea ca daca doriti aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne solicitati acest lucru prin email catre contact@classtitude.ro. Comanda in cauza va fi expediata dupa ce suma achitata este vizibila in cont. Aceasta metoda de plata este disponibila pentru toate comenzile plasate pe site, indiferent de tara in care se va realiza livrarea.

Livrarea comenzilor

1.Pe teritoriul Romaniei:

In urma finalizarii comenzii, aceasta va fi expediata prin curierat rapid – disponibil pentru livrare la nivelul intregii tari – cost 15,00 lei.

Puteti alege sa vi se livreze fie la domiciliu, fie puteti furniza adresa de la locul de munca, specificand intervalul in care sunteti de gasit. (Recomandarea noastra este sa furnizati adresa in care va aflati cel mai mult timp peste zi pentru a maximiza posibilitatea livrarii cat mai rapide.)

Ulterior plasarii comenzii, veti primi confirmarea automata pe adresa de email furnizata, in care vi se va comunica finalizarea procesarii si expedierea acesteia. (Recomandam verificarea inclusiv in folderul Spam pentru ca, uneori, mailurile se vor regasi acolo.)

Din momentul preluarii comenzii dumneavoastra de catre firma de curierat, livrarea se va realiza in maxim 2 zile lucratoare. (Exclus sambata si duminica.)

De mentionat ca in perioadele de varf (Sarbatori, Black Friday, conditii meteo nefavorabile) livrarea se poate decala si pot surveni intarzieri semnificative.

Rugam mentionarea in campul „Informatii suplimentare” a oricarui detaliu considerati ca este important pentru procesul de livrare, ca acesta sa se desfasoare rapid si fara incidente majore.

Firmele de curierat rapid folosite pentru livrare sunt Fan Courier si DPD Curier, pentru ambele pastrandu-se tariful de 15,00 lei, indiferent de numarul de kilometri suplimentari aferenti adresei furnizate.

Se ofera gratuitate la transport pentru toate comenzile care depasesc valoarea totala de 200.00 lei. (Rugam selectarea optiunii de transport „Livrare gratuita” in momentul finalizarii comenzii.)

De mentionat ca metodele de plata acceptate o data cu livrarea prin curierat rapid sunt plata ramburs, plata prin card bancar sau plata in cont si sunt la alegerea clientului.

2. In restul lumii:

In urma finalizarii comenzii, aceasta va fi expediata prin serviciu postal – disponibil pentru livrarea internationala indiferent de tara de livrare – cost 29,00 lei.

Rugam introducerea corecta si completa a adresei, inclusiv a codului postal aferent acesteia.

Livrarea se va realiza prin ridicare de la oficiul postal de care apartine adresa specificata.

Ulterior plasarii comenzii, veti primi confirmarea automata pe adresa de email furnizata, in care vi se va comunica finalizarea procesarii si expedierea acesteia. (Recomandam verificarea inclusiv in folderul Spam pentru ca, uneori, mailurile se vor regasi acolo.)

Din momentul predarii comenzii dumneavoastra catre serviciul postal, livrarea se va realiza in aproximativ 10 zile lucratoare. (Exclus sambata si duminica.)

De mentionat ca in perioadele de varf (Sarbatori, Black Friday, conditii meteo nefavorabile) livrarea se poate decala si pot surveni intarzieri semnificative.

Rugam mentionarea in campul „Informatii suplimentare” a oricarui detaliu considerati ca este important pentru procesul de livrare, ca acesta sa se desfasoare rapid si fara incidente majore.

Se ofera gratuitate la transport pentru toate comenzile care depasesc valoarea totala de 200.00 lei. (Rugam selectarea optiunii de transport „Livrare gratuita” in momentul finalizarii comenzii.)

De mentionat ca metodele de plata acceptate o data cu livrarea prin serviciu postal sunt plata prin card bancar sau plata in cont.

Politica de returnare

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur printr-un email trimis catre contact@classtitude.ro. Ulterior va vom contacta pentru stabilirea detaliilor.

Produsele in cauza vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE inapoi la firma S.C. The Phone Closet S.R.L , Bucuresti, sector 6, b-dul Iuliu Maniu, nr. 16, bl. 14, sc. C1, et. 9, ap. 98, pe PROPRIA CHELTUIALA, pe aceeasi cale pe care au fost expediate.

Daca va ganditi sa returnati produsul, va rugam sa nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

In cazul in care produsele care ajung la noi prezita urme de folosire precum zgarieturi, folii de protectie lipsa, sigilii rupte, etc. ne rezervam dreptul de a refuza restituirea sumelor.

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in termen de 14 de zile din momentul primirii informatiei ca se doreste returul produselor. (Daca produsele nu sunt primite in acest interval, termenul de restituire al sumei se prelungeste în consecinta.)

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar deci rugam sa ni se comunice un IBAN valid si numele si prenumele asociat acestuia.

Mentionam ca nu vom ridica acele retururi care sunt transmise cu plata ramburs si ca singura modalitate de rambursare acceptata de compania noastra este transferul in cont bancar.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana in momentul rambursarii banilor.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Taxa de curier va va fi returnata doar in urmatoarele conditii: daca produsul primit este degradat, are un defect sau a fost expediat in mod eronat de catre compania noastra.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru toate produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.classtitude.ro .

Newsletter

Abonarea si/sau dezabonarea la newsletterul site-ului www.classtitude.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea termenilor de utilizare.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email sau printr-un email transmis catre contact@classtitude.ro.

Mesajele transmise se supun Legii comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.