Returul comenzilor

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Daca va ganditi sa returnati produsul, va rugam sa nu il utilizati!

Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta urme de folosire precum zgarieturi, folii de protectie lipsa, sigilii rupte, etc. ne rezervam dreptul de a refuza restituirea sumelor.

Produsele in cauza vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE inapoi la firma S.C. The Phone Closet S.R.L , Bucuresti, sector 6, b-dul Iuliu Maniu, nr. 16, bl. 14, sc. C1, et. 9, ap. 98, pe PROPRIA CHELTUIALA, prin aceeasi metoda prin care au fost primite, si anume curier rapid. 

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in termen de 14 de zile din momentul primirii informatiei ca se doreste returul produselor. (Daca produsele nu sunt primite in acest interval, termenul de restituire al sumei se prelungeste în consecinta.) 

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar deci rugam sa ni se comunice un IBAN valid si numele si prenumele asociat acestuia.

Mentionam ca nu vom ridica acele retururi care sunt transmise cu plata ramburs si ca singura modalitate de rambursare acceptata de compania noastra este transferul in cont bancar.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana in momentul rambursarii banilor.

Taxa de curier va va fi returnata doar in urmatoarele conditii: daca produsul primit este degradat, are un defect sau a fost expediat in mod eronat de catre compania noastra.

Daca doriti sa trimitei un retur, va rugam sa completati acest formular si ulterior va vom contacta pentru stabilirea detaliilor:

Aceasta politica de returnare este valabila pentru toate produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.classtitude.ro .