Plata comenzilor

Plata comenzilor

Achitarea comenzilor plasate pe site se poate face in urmatoarele moduri:

*Ramburs – se plateste cash curierului in momentul livrarii comenzii. Aceasta metoda de plata este disponibila doar pentru comenzile care se livreaza pe teritoriul Romaniei.

*Cu cardul – se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveți in cont, tranzacțiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „THE PHONE CLOSET S.R.L.”. Aceasta metoda de plata este disponibila pentru toate comenzile plasate pe site, indiferent de tara in care se va realiza livrarea.

*In cont – comenzile pot fi achitate si direct in contul societatii, cu mentiunea ca daca doriti aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne solicitati acest lucru prin email catre contact@classtitude.ro. Comanda in cauza va fi expediata dupa ce suma achitata este vizibila in cont. Aceasta metoda de plata este disponibila pentru toate comenzile plasate pe site, indiferent de tara in care se va realiza livrarea.